Mobili Mania

Iroda trendek 2019

Kihirdették az Év Irodája Verseny győzteseit 

Idén már kilencedik alkalommal került megrendezés Az Év Irodája Verseny, ahol több mint 160 nevezőből a közönség és egy független szakmai zsűri választotta ki a legkiemelkedőbb, leginnovatívabb irodákat több mint húsz különböző kategóriában.
A verseny alapítója, Kalmár Zoltán így összegezte az idei év kapcsán a magyar irodapiacot:  “Az elmúlt években a hazai irodapiac hatalmas fejlődésen ment keresztül. Ez egyrészt annak köszönhető, hogy egyre több multinacionális vállalat fektet be Magyarországon, és nyit irodát Budapesten, illetve vidéki nagyvárosokban. Másrészt pedig a hazai cégeknek is fel kell venniük a harcot a munkavállalókért folytatott globális versenyben.”

A verseny kapcsán egy szakmai konferenciát is megrendeznek minden évben, melyen a szakma szereplőin túl, az érdeklődő közönség számára is lehetőség nyílt megismerkedni az aktuális irodatrendekkel. Ezek között szerepel elsősorban a flexibilitás, variálhatóság és otthonosság aspektusa, mindemellett az individuális és közösségben történő munka lehetőségének megfelelő biztosítása, továbbá a különféle akusztikai megoldások alkalmazása.
E heti összeállításunkban az általunk forgalmazott termékekből készítettünk válogatást ezeknek a trendeknek megfelelően.

Gratulálunk minden győztesnek!

A nagyvállalati kategória győztese a BlackRock budapesti új irodája lett, mely számunkra különösen kedves hír, hiszen munkánkkal és bútorainkkal mi is közreműködtünk az iroda enteriőrjeinek létrejöttében. Ezúton is gratulálunk a díjhoz!

Újszerű munkaállomások

Mivel napunk jelentős részét munkahelyünkön töltjük, az utóbbi időben egyre fontosabb szemponttá vált a kényelmes és változatos munkaállomások biztosítása az irodai környezetben. A különféle kényelmes és praktikus bútorok lehetőséget teremtenek a monotonitás elkerülésére.

Termékajánlatunk: 1. Bla Station: Wilmer munkaállomás, 2. Fritz Hansen – Plenum akusztikus magas háttámlás szófa, 3. Bla Station – Ahus lounge szék, 4. Arper – Cila Go görgős munkaállomás, 5. Bla Station – Bob moduláris rendszer, 6. Arper Kiik pad, 7. Arper – Pix puff

Kevesebb zaj, egészségesebb környezet

A design bútorok piacán az utóbbi években egyre nagyobb szerepet kapnak a különféle akusztikus megoldások, akusztikus bútorok és felületek gyártása és forgalmazása. A munkavállalókat körülvevő munkahelyi zajok, állandó hanghatások csökkentése ugyanis nemcsak a munka hatékonyságának biztosításában  játszik fontos szerepet, hanem a munkavállalók egészségének megőrzésében is.

Termékajánlatunk: 1. Orangebox – CWTCH magas háttámlás kanapé, 2. Zilenzio – Akusztikus panelek, 3. Arper – Parentesit akusztikus panel, 4. Buzzi Space – BuzziVille akusztikus munkaállomások, 5. Zilenzio – Focus akusztikus térelválasztó, 6. Orangebox: CWTCH munkaállomás, 7. Muuto: Under the bell akusztikus mennyezeti lámpa

Közösségi bútorok

Az önálló munkavégzés mellett fontos szerepe van a csapatmunkának is. A kisebb, informális munkahelyi megbeszélések ideális színhelyei lehetnek a moduláris kanapékból kialakított közösségi terek.

Termékajánlatunk: 1. Lapalma: Plus moduláris kanapé, 2. laCividina – Velour kanapé, 3. Arper – Kiik moduláris rendszer, 4. Saba Italia – Avant-Aprés kanapé, 5. Lapalma – Add moduláris rendszer, 6. Buzzi Space – Buzzi Sparks kanapé, 7. Sinetica – We Meet tárgyaló box, 8. Viccarbe – Systema moduláris kanapé

Állítható magasságú asztalok

A monoton munkavégzés megtörésének egyik lehetősége az állítható magasságú munkaasztalok alkalmazása. Ennek köszönhetően a munkavállaló szabadon változtathat a számára aktuálisan kényelmesebb testtartásról, munkavégzési módról.

Termékajánlatunk: 1. String – Állítható magasságú asztal, 2. Lapalma – Brió asztal, 3. 4. Montana – Highlow asztal, 5. Arper – Pix asztal, 6. Sinetica – You Fit asztal

Kiegészítők szerepe a térben

A kellemes munkahelyi környezet kialakításában fontos szerepe van a kiegészítőknek. Egy jól megválasztott lámpa, növény vagy váza öltözteti a teret.

Gratulálunk az ION- Dealogic irodának és a Mashroom Design csapatának, akik az idei Év Irodája Verseny fődíját vihették haza!
Köszönjük partnerünknek, hogy a mi kiegészítőinket választották!