Mobili Mania bemutatása

Az elmúlt 25 évben átgondoltan és következetesen építettük fel azt a termék portfóliót, amely mára garantálja ügyfeleinknek a magas minőséget, az elegánsan stílusos darabokat. Mindvégig szem előtt tartottuk azt a küldetésünket, hogy időtálló designnal foglalkozó márkákat, eredeti, oltalom alatt álló design darabokat kínáljunk vásárlóinknak.

A Mobili Mania elsősorban magas minőségű, olasz designmárkák kínálatával jelölte ki útját a hazai piacon, majd az elmúlt 10 évben, a felhasználói igényeket követve nyitott a dán design márkák felé is. Vásárlóinknak az aktuális trendeket képviselő fiatal, valamint a tradicionális és időtálló designszemlélettel rendelkező gyártók széles termékpalettáját kínáljuk. 

2021-ben bemutatótermünk a belváros szívében megújult, így immáron egy tágasabb és reprezentatívabb helyen fogadjuk bútor és kiegészítő kínálatunkkal ügyfeleinket, akik lakberendezők, belsőépítészek, építészek, designrajongók, vagy a design szeretetével még csak ismerkedő vásárlóink.

Vedd meg azt a legjobb minőségű terméket, melyet megengedhetsz magadnak! A vásárlást követően az árat az ember hamar elfelejti! De a minőség megmarad! 

Henry Rolls-Royce 1923

Vízióink és céljaink

Letisztult struktúrájú, minimalista koncepciók által inspirált, a mai trendekre reflektáló formavilágot kínálunk darabjainkkal. A velünk történő közös munka során stílusos és elegáns tereket alakítunk ki ügyfeleinkkel.

Magán megrendeléseink során vevőink egyéni ízlésvilágát kiegészítjük és vezetjük szakmaiságunkkal, segítjük őket a választásokban. Célunk, hogy minden részlettel elégedettek legyenek, egy harmonikus otthont kapjanak végeredményként.

A Mobili Mania bemutatótermi kínálata folyamatosan up to date design darabokkal és szezonális újdonságokkal frissül, miközben törekszünk egy időtálló harmónia kialakítására a bútorok és kiegészítők tekintetében.

Bútorokat és tárgyakat bárhol lehet vásárolni. Azonban mi hiszünk benne, hogy a Mobili Mania családias és harmonikus hangulata egy más minőségű vásárlási élményt nyújthat vevőinknek. A hozzánk betérő ügyfelek, partnereink és az érdeklődők számára olyan tárgyakat kínálunk, amelyek minden szempontból kielégítik igényeiket, mindvégig segítünk információinkkal a választásban a vásárlások során. Szívesen dolgozunk projektek kapcsán építészekkel és belsőépítészekkel és lakberendezőkkel, hiszen hivatásunk, hogy munkájukat kiegészítsük, szakmai információinkkal támogassuk.

A Mobili Mania-t 1997-ben alapítottam. Célom, kínálatunkat folyamatosan az aktuális trendeknek megfelelően fejleszteni. Büszke vagyok rá, hogy hazánkban úttörő szerepet játszottam az olasz és a skandináv design megismertetésében, mindemellett igyekszem a magyar kortárs művészeket is támogatni.

Tóth Kelemen Ildikó
tulajdonos

Mobili Mania csapata

A Mobili Mania 1997 óta az olasz és skandináv design bútor és kiegészítők elkötelezett támogatója, forgalmazója.

Olyan kollégákkal dolgozom, akik a sajátomhoz hasonló értékrenddel bírnak és emberileg is azt tudják adni vásárlóinknak, partnereinknek, amit – fordított helyzetben én is elvárnék. Az értékesítés mellett enteriőr stylinggal, és lakberendezéssel is foglalkozunk.

Tóth Kelemen Ildikó – tulajdonos