Cégbemutató

Mobili Mania bemutatása

Az elmúlt közel 20 évben szisztematikusan építettük fel azt a termék portfóliót, mely mára garantálja, hogy ténylegesen a magas minőséget, az elegáns-stílusos, az időtálló designnal foglalkozó márkákat kínálhassuk vásárlóinknak.

Fontosnak tartottuk azonban mindig is, hogy kínálatunkban jelen legyenek azok a kedvezőbb árfekvésű bútorok és kiegészítők is, melyek azoknak, akik először merészkednek a design világába, megadja azt a lehetőséget, hogy a magas minőséget (odafigyelő tervezést, finom megmunkálást, kiváló vasalatokat, stb.) még inkább pénztárca barát áron élvezhessék.

Távol-Keleten gyártott kópiát nem, hanem eredeti bútorokat forgalmazunk! Mi az eredeti? Olyan bútorok, melyeket a tervező (vagy örökösei) engedélyével az a bútorgyártó vagy design kiegészítő gyárt, amely arra a jogosítványt megkapta. Az eredetiség igazolja tulajdonosát, a hamis termékek forgalmazása és a silány minőség, rossz fényt vet az azt kínáló cég hírnevére, arculatára.

Mi az a plusz, amit adunk? A termékeinkhez a standard Európai Uniós 2 év és egyes gyártók esetében, bizonyos feltételek mellett 5 év gyártói garanciát adunk!

Tudjuk, hogy a tetszetős, olcsó távol-keleti bútor minősége silány, sem a tervezés, sem az anyaghasználat nem ugyanaz, a megmunkálás kívánni valót hagy maga után, de ami a legfontosabb, hogy a folyamatos igénybevétel mellett fél-egy év múlva kopás, illetve az elhasználódottság jelei mutatkoznak!

Abban az esetben, amikor fontos az ár, tudunk olyan árfekvésű bútort ajánlani, melyet mi, Mobili Mania vállalunk, melyhez a nevünket adjuk.

Vedd meg azt a legjobb minőségű terméket, melyet megengedhetsz magadnak! A vásárlást követően az árat az ember hamar elfelejti! De a minőség megmarad! Henry Rolls-Royce 1923

Vízióink és céljaink

Letisztult formájú, struktúrájú, a Bauhaus és a minimalista koncepciók inspirálta formavilágot kínálunk. Stílusos és elegáns tereket alakítunk ki.

A Mobili Mania-t aszerint az elképzelés szerint építettük fel, ahogyan mi szeretnénk, hogy olykor netalán bizonytalan és az újdonságokra nyitott vevőként minket kezeljenek! Ezek lettek a Mobili Mania alapértékei, amelyek vezérelnek bennünket.

Tiszteljük az eltérő, egyéni ízlést, mindamellett finoman vezetjük, segítjük ügyfeleinket a választás során azért, hogy lakásukban igazi harmónia alakuljon ki.

Úgy válogatjuk össze a Mobili Mania bemutatótermének kínálatát, a bútorokat, kiegészítőket, hogy azok időtálló harmóniában legyenek egymással.

Családias légkör. Bútort, kiegészítőt bárhol lehet vásárolni: kis- és nagy üzletekben, áruházban, az interneten. De mi hiszünk abban, hogy a bemutatótermünkben meg tudjuk teremteni a családiasság melegét, amivel segítünk a választásban.

Csak olyan tárgyakat ajánlunk, amelyek Önnek tényleg tetszenek, erre nem sajnáljuk az időt! Ugyanez érvényes a projektekre is, hiszen az emberek a munkahelyükön töltik legtöbb idejüket

Tóth Kelemen Ildikó

Tulajdonos
A Mobili Mania-t 1997-ben alapítottam. Célom, kínálatunkat folyamatosan az aktuális trendeknek megfelelően fejleszteni. Büszke vagyok arra, hogy úttörő szerepet játszottam az olasz és a skandináv design megismertetésében, mindemellett igyekszem a magyar kortárs művészeket is támogatni.

Tóth Kelemen Orsolya

Sales Manager
2004 óta dolgozik a cégben, így a legnagyobb termékismerettel rendelkezik. Feladata az építészekkel, vevőkkel való kapcsolattartás, illetve az ügyfelekkel történő kommunikációban tölt be jelentős szerepet. Orsi szervezi a nemzetközi, illetve a magyarországi szállítást.

Tomik-Csernus Éva

Projekt menedzser
Művészettörténet és esztétika, valamint design- és művészetmenedzsment szakirányokon végzett kolléganőnk, aki fél évig Párizsban szerezte gyakorlatát. Munkája során nálunk kamatoztatja azokat a tapasztalatait, amelyeket korábban projekt menedzserként és design menedzserként szerzett. Fő erőssége az időtálló terek kialakítása. Nagy érzéke van a stílusok vegyítéséhez, viszont tudja, hogy az idők során milyen irányzatok, tárgyak élték túl a divatot és hordoznak örökérvényű üzeneteket.

Bodrogi Fanni

Tervező
2017-ben szerzett diplomát a KREA Kortárs Művészeti Iskola Belsőépítész szakán. Fanni számára legfontosabb tervezőként a harmónia megteremtése, színekkel anyagokkal, felületekkel és térszervezéssel.  Fontosnak tartja az aktuális, nemzetközi trendek és az időtálló darabok megjelenítését a terekben. Munkái során, a terek kialakításában a részletek kidolgozására fekteti a legnagyobb hangsúlyt.

Jambricska Viktória

Pénzügy
2017-ben csatlakozott a céghez, ahol pénzügyi és adminisztratív terülten nyújt támogatást a Mobili Mania csapatának. Vállalatfinanszírozás szakirányon szerezett közgazdasági diplomát, illetve korábban nemzetközi és multinacionális környezetben is dolgozott pénzügyi területen.

Mobili Mania csapata

A Mobili Mania 1997 óta az olasz és skandináv design bútor és kiegészítők elkötelezett támogatója, forgalmazója.

Olyan kollégákkal dolgozom, akik a sajátomhoz hasonló értékrenddel bírnak és emberileg is azt tudják adni vásárlóinknak, partnereinknek, amit – fordított helyzetben én is elvárnék. Az értékesítés mellett enteriőr stylinggal, és lakberendezéssel is foglalkozunk.

Tóth Kelemen Ildikó – tulajdonos