Az otthonunk az a sziget, ahova visszavonulunk egy stresszes nap után, ahol szeretteinkkel, családunkkal meghitt órákat töltünk, ahol feltöltődünk a megpróbáltatásokkal teli következő napokra.

Meggyőződésünk, hogy annak átgondoltnak, funkcionálisnak, emellett stílusosnak, kedvesnek, hangulatosnak kell lennie, amit általában „otthonosnak” nevezünk.

A Mobili Mania képzett és tapasztalt kollégái, valamint kiemelt belsőépítész- illetve lakberendező partnerei segítenek megteremteni az otthonosság érzetét.

Legyen az otthon nagy vagy kicsi, mindet megteszünk azért, hogy a térből a legtöbbet hozzuk ki és az általunk forgalmazott olasz és skandináv bútorokkal illetve kiegészítőkkel azt a hangulatot teremtsük meg, ami igényeinek, költség-keretének és esztétikai érzékének megfelelő, és jól érzi magát benne.

tervezes

ENTERIŐR TERVEZÉS

ép_assz

ÉPÍTÉSZ ASSZISZTENCIA

bérlés

BÚTORBÉRLÉS

styling

STYLING

szerelés

KISZÁLLÍTÁS, ÖSSZESZERELÉS

Szolgáltatásainkról bővebben

01. Enteriőr tervezés

Ha új lakásba költözött, és teljes bútorozásra van szüksége, vagy épül a háza, és optimalizálná a tereket vagy ha szeretné otthonát új stílusban látni, szívesen segítünk a tervezésben. Személyre szabható csomag ajánlataink támpontot nyújthatnak az igények felmérésében. Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben felkeltettük érdeklődését!

Szolgáltatásunkat azoknak ajánljuk, akik elsősorban új stílussal, színekkel, netán új kiegészítőkkel/bútorokkal szeretnék felfrissíteni otthonukat, munkahelyüket. A tanácsadásban nagy hangsúlyt fektetünk a kívánt stílus harmóniájának megteremtésére, – kiegészítők, textilliák és a színek ajánlásával. A megbeszéltek összefoglalásaként moodboard-ot készítünk.

Időtartalom: 2 óra

Amennyiben csak egy szobát alakítana át otthonából, ezt a csomagot ajánljuk. A csomag tartalmaz: 2 db berendezési tervet bútorjavaslattal, 2 db stíluskoncepciót és árajánlatot a Mobili Mania kínálatából kiválasztott bútorokra, kiegészítőkre, és textilliákra.

A helyszíni felmérés díja levásárolható!

Ütemezés:

  • helyszíni felmérés, az igények átbeszélésével
  • 1 óra konzultáció a tervekről és stíluskoncepcióról
  • 1 óra konzultáció a kivitelezés megkezdése előtt, a véglegesítéshez

Köztes megbeszélések telefonon és e-mailen történnek.

Maximum 4 helyiségből álló ingatlan tervezése. A csomag tartalmazza az egyszeri budapesti kiszállást, felmérést, helyszíni konzultációt. Az első megbeszélés után, készítünk 2 db berendezési tervet, bútorjavaslattal, 2 db stíluskoncepcióval. A két alternatívából kialakítunk az utolsó koncepciót, ami a Mobili Mania kínálatából választott bútorok, kiegészítők, és textilliák árajánlatát is tartalmazza.

Ütemezés:

  • helyszíni felmérés, az igények átbeszélésével
  • 1 óra konzultáció a tervekről és stíluskoncepcióról
  • 2 óra konzultáció a kivitelezés megkezdése elött, a véglegesítéshez

Köztes megbeszélések telefonon és e-mailen történnek.

Lakás tervezése A-Z- ig. A csomag tartalmazza a budapesti kiszállást, felmérést, helyszíni konzultációt. Az első konzultáció után, készítünk 2db berendezési tervet, bútorjavaslattal, 2db stíluskoncepciót. A két alternatívából majd kialakítunk egy véglegesített koncepciót. A csomag a végleges koncepció alapján helyiségenkénti 1-2db látványtervet, és a Mobili Mania kínálatából választott bútorok, kiegészítők, és textilliák árajánlatát is tartalmazza.

02. Styling

Nyugaton már bevett szokás, hogy élettereinket félévente átformáljuk, felfrissítjük. Ha nem biztos abban, hogy mi az ami elfér, hogyan lenne a legcélszerűbb a bútorokat elrendezni, esetleg a kívánt harmóniát megteremteni, forduljon hozzánk bizalommal.

Segítünk az ötletelésben, a kiválasztásban, a megfelelő anyag- és színhasználatban, mely a kényelmet és a használhatóságot növeli, és esztétikumban is igazodik az igényeihez.

03. Építész asszisztencia

Az építészek és lakberendezők legidőigényesebb elfoglaltsága általában a bútor és a kiegészítő keresgélése. Erre általában nincs elég idő, pláne ha igényesen és több alternatívából szeretnénk összerakni a koncepcióterveket.

A Mobili Mania csapata szívesen segít eligazodni a kínálatban. Olasz és skandináv designbútor portfóliónkból gyűjtünk mobiliákat, kiegészítőket, tapétákat és textilleket, amelyhez árajánlatot is készítünk.

A funkció, a megközelítőleges méret vagy akár a stílus és a költségvetés ismeretében keressük ki a legoptimálisabb bútorokat, amit utána az igény szerint az ügyféllel közösen egyeztetünk. Bútorkínálatunk a lakás összes helyiségére kiterjed a nappalitól a kertig!

04. Kiszállítás, szerelés

A nálunk vásárolt bútorokat Magyarországra szállítjuk, amelynek árát az általunk adott ár tartalmazza.

Amennyiben vevőink saját maguk szeretnék termékeinket elszállítani, raktári, vagy bemutatótermi átvétel mellett ez lehetséges. Külön díjazás mellett azonban a bútorokat kiszállítjuk, összeszereljük, a szolgáltatásunk szerintünk így teljes. Ugyanazzal a megbízható asztalos-szerelő csapattal dolgozunk, amellyel második bemutatótermünkbe költözésünk (2001) alkalmával megismerkedtünk.

Amennyiben igénybe veszi kiszállítási-szerelési szolgáltatásunkat, a nemzetközi szállítás során keletkező esetleges sérülésekkel kapcsolatos reklamációt megfelelően dokumentáljuk és intézzük, a bútorokat összeépítjük, gondoskodunk a nyíló szerkezetek szakszerű beállításáról és a hulladék csomagolóanyag elszállításáról. Ha a szerelés során netán hibáznánk, azt saját költségünkön javítjuk.

05. Bútorbérlés

A Mobili Mania két típusú bútorbérleti konstrukciót kínál

Design Bútorbérlet fotózásra, filmezésre

Fotózáshoz vagy forgatáshoz ajánljuk bemutatótermi bútorainkat, amivel igényes belső tér teremhető. Rövidtávú bútorbérlési konstrukciókért vegye fel velünk a kapcsolatot az info@mobilimania.hu email címen!

Bútorbérlet hosszú távra

Amennyiben nem aktuális a tárgyieszköz-beszerzés, ellenben van lehetősége bérleti díj, mint költséget elszámolásra, így erre is találunk megfelelő megoldást. Hosszútávú bútorbérlési konstrukciókért vegye fel velünk a kapcsolatot az info@mobilimania.hu email címen!