Mobili Mania

Új kiegészítők a Mobili Maniában

A kiegészítők otthonunk fontos elemei: személyessé és otthonossá teszik tereinket és enteriőrjeinket. Bemutatótermünkben számos gyártó kínálata érhető el a konyhai kiegészítőktől kezdve, az étkészleteken, növénytartókon, vázákon és a különféle dekorációs elemeken keresztül egészen a lakástextilekig.
Kínálatunkat időről időre újdonságokkal frissítjük, hogy mindenki megtalálhassa az otthona számára legmegfelelőbb tárgyakat. Következzen egy rövid válogatás újdonságainkból.

Megérkezett a Tivoli kollekció

A Normann Copenhagen új kiegészítőket forgalmazó társmárkát mutatott be a design termékek világában. A Tivoli márkanévre keresztelt brand kiegészítői a skandináv világ hangulatát idézik, ugyanakkor a termékeket a minimalista jegyek mellett, a színek és a formák játékossága jellemzi.

A Tivoli kollekció válogatott darabjai már elérhetőek bemutatótermünkben. Egyik kedvencünk az egymásba tehető színes pohárkészlet, melyben mindenki megtalálhatja a maga kedvencét.

Új partnerünk - Menü

Nagy örömünkre hamarosan megérkeznek bemutatótermünkbe a Menü csodaszép kiegészítői!

A Menü termékeit a skandináv minimalizmus, a minőségi anyaghasználat és letisztult formavilág jellemzi.

Minimalista kiegészítők a byLassen kínálatában

A dán bútor- és kiegészítő gyártó cég, a byLassen termékei gyönyörű elemei lehetnek minden enteriőrnek, hiszen minimalista formavilágukkal tökéletes kiegészítői a térnek. A Kubus és Rimm kollekció vázáiba helyezett friss virágcsokrokkal igazi tavaszi hangulatot varázsolhatunk otthonunkba.