Mobili Mania

A Pantone szín

A Pantone Color Institute 2010 óta minden évben megválasztja a következő év trend színét, mely ezt követően egy évig meghatározó lesz a design világban, a grafikai iparban, a divat világban és az enteriőr tervezésben egyaránt. Az év színéről minden évben titkos találkozón döntenek a cég képviselői, majd a megválasztott színt a Pantone Viewben teszik közzé, melyet a kreatív világ szereplői iránymutatásként használnak.

Az év Pantone színének megválasztása több egyszerű divatszeszélynél, hiszen Laurie Pressman, a Pantone Color Institute alelnökének szavait idézve “a szín egy pillanatfelvétel a globális kultúráról, ami kifejezi a kollektív lelkiállapotunkat, tehát túlmutat már a divaton, és a ’trendiségen’ ”.

A Pantone év színe megihlette partnereinket is

Az &traditoin, a Muuto és a Normann Copenhagen is szívesen használja a Korall árnyalatait.

Bizonyos esetekben akár egy teljes térkoncepciót is fel lehet építeni egy adott szín árnyalataira.

Termékajánlatunk az idei év színére

1.Normann Copenhagen – Block zsúrkocsi , 2.Muuto – Five puff, 3.Muuto – Folded polc, 4. Muuto – Oslo kanapé, 5. Muuto – Grain függeszték, 6. Normann Copenhagen – Circus puff, 7. Muuto – Tile párna, 8. Arper – Arcos fotel, 9. Pedrali – Giravolta asztali lámpa,10. Pedrali – Budy puff, 11. Arper – Catifa szék