Mobili Mania

Beszámolónk a stockholmi bútorvásárról

Minden évben megrendezésre kerül a skandináv világ legnagyobb design vására: a Stockholm Furniture and Light Fair. A vásár mindig jó alkalom arra, hogy erősítsük személyes kapcsolatainkat és megnézzük partnereink újdonságait. Következzen egy kis képes élménybeszámoló a kedvenceinkről.

Régi kedvenceink újdonságai

A Fritz Hansen idén egy önálló, egyedi textilkollekcióval bővítette repertoárját. A textilek széles színválasztékban és kivételesen magas kopásállósággal elérhetőek, így minőségük tökéletesen illeszkedik a gyártó ikonikus bútoraihoz. Remek hír, hogy a saját textilükkel rendelt bútoraik a legkedvezőbb árkategóriában érhetők el.

A Muuto ez évi újdonsága a kültéri bútorkollekciója, a Linear Steel kollekció mely négy színben érhető el: fekete, fehér, sötét zöld és terrakotta. Finom vonalvezetésével jól beilleszthető a természetes környezetbe. Kertekbe és teraszokra egyaránt megfelelő választás.

A tavaszi megújulás jegyében otthonunkat is átöltöztethetjük új színekkel, új mintákkal. A Sanderson és a Designers Guild változatos tapéta- és festékkínálatában biztosan megtalálod a saját kedvencedet.
Tapéták széles választékával várunk bemutatótermünkben.

Az &tradition Pavilion termékcsaládja két új termékkel is bővült, a lounge szék mostantól kárpitozott hátfelülettel is elérhető,illetve megérkezett a Pavilion bárszék is. További újdonság a Sillon tükör család, melyet Sebastian Herkner tervezett az &tradition számára. Sebastian vendégünk volt a tavalyi design héten, így külön öröm a számunkra, hogy újabb termékével bővül kínálatunk.

Szintén jó hírünk, hogy a  Normann új kiegészítői, a Tivoli kollekció mostantól elérhető lesz bemutatótermünkben. Már izgatottan várjuk, hogy megérkezzenek.

Friss partnereink

Gebrüder Thonettel egy építész partnerünk kérésére vettük fel a kapcsolatot a közelmúltban. Nagyon szeretjük a klasszikus, mégis modern koncepcióba jól illeszthető bútorait.  Standjuk az egyik kedvencünk volt az idei vásáron.

A Menu termékeire már rég felfigyeltünk, most végre örömmel mondhatjuk, hogy partnerünk lett a Menu.
Termékei nemsokára elérhetők lesznek bemutatótermünkben.