Mobili Mania

Az év Pantone színe 2020

2020 Pantone színe a Classic Blue

A Pantone Color Institute 2010 óta minden évben megválasztja a következő év trend színét, mely ezt követően egy évig meghatározó lesz a design világban, a grafikai iparban, a divat világban és az enteriőr tervezésben egyaránt. Az év színéről minden évben titkos találkozón döntenek a cég képviselői, majd a megválasztott színt a Pantone Viewben teszik közzé, melyet a kreatív világ szereplői iránymutatásként használnak.

Az év Pantone színének megválasztása több egyszerű divatszeszélynél, hiszen Laurie Pressman, a Pantone Color Institute alelnökének szavait idézve “a szín egy pillanatfelvétel a globális kultúráról, ami kifejezi a kollektív lelkiállapotunkat, tehát túlmutat már a divaton, és a ’trendiségen’ ”.

A ” Classic Blue”, mint ahogyan neve is mutatja egy klasszikusan elegáns szín, az időtállóság és a letisztult, mély finomság színe. Bátran használhatjuk klasszikus és modern enteriőrökben egyaránt.

Classic Blue szín a Mobili Mania kínálatában

1. Eva Solo – Bögre, 2. Eva Solo – Fridge Carafe, 3. Fritz Hansen – Little Giraffe szék, 4. Stelton – EM77 termosz, 5. Fritz Hansen – No2 szék,
6. Designers Guild bársony párna, 7. Fritz Hansen – Egg chair,
8. &tradition – Flowerpot asztali lámpa,
9. Skandinavisk – HAV illatcsomag ( kézkrém és illatgyertya),
10. Skandinavisk – HAV diffúzor, 11. Menu Troll vázacsalád,
12. Fritz Hansen – Serie 7 gyerekszék, 13. &tradition – Setago lámpa

Gubi – Masculo szék

Stelton – Cilynda kollekció

Menu – Troll váza család

Fritz Hansen – Swan szék