Mobili Mania

Irodaterek és Irodabútorok

Irodaterek és Irodabútorok

Az elmúlt néhány évben az irodai létforma rengeteg változáson ment keresztül. Mire a vezetők rájöttek, hogy az irodatér fejlesztése pozitív hatással van a működésre és itthon is egyre népszerűbb lett az úgynevezett design-irodatér fogalma, addigra jött a covid és mindenki otthonról dolgozott. Azóta még mindig megy a találgatás, hogy mi is a legjobb felállás. Nos, mi hiszünk az irodákban, mégpedig a design irodák mellett tesszük le a voksunkat, ezért most következő hírlevelünkben irodabútor újdonságokat mutatunk be olvasóinknak.

Off Chair

Kényelem, funkcionalitás és esztétika.

Ezekkel a kulcsszavakkal lehet illetni a Normann Copenhagen legújabb irodaszékét, mely minden igényt kielégítendő, számos konfigurációval elérhető. Magában hordozza az irodaszékektől elvárható összes mechanikai és kényelmi funkciót, mindemellett pedig kifinomultan klasszikus formavilága kifejezetten kellemes látvány.

New Order

A Hay új moduláris bútorrendszere megoldást nyújt majdnem a teljes irodabútorozásra. A variábilis rendszerből teljes tárolófalakat, munkaállomásokat, valamint informális irodai találkozótereket is ki lehet alakítani. Letisztult formavilágával könnyen illeszthető mindenféle térbe.

Ghia

Az Arper új kávézóasztal kollekcióját a domborzati formák inspirálták. Geometrikus és organikus vonalvezetés között egyensúlyozik a forma, ezzel teremtve harmóniát.

A szinte megszámlálhatatlan variációból álló bútorcsalád többféle lábbal és toppal választható, mindezeket számos különböző felülettel rendelhetjük. Így ez a szoborszerű bútor bármely otthonban megtalálhatja helyét

Aeeri

A legtöbb asztal általában egy keretből és egy rajta fekvő nehéz topból áll. Ezzel szemben a Peter Kunz, német származású tervező által, az Arper számára tervezett Aeeri darab a könnyedséggel játszik. Az újrahasznosított acélból készült asztal vékony, mint egy rajzolt vonal, mindössze 4 mm. Architekturális, minimalista, vékony és gyönyörű. Mindemellett akár étkezőben vagy irodában is tökéletesen használható.

Szeptember 26-ig 15% kedvezményt biztosítunk a String System és a Pocket rendelésekre. A termékek moduláris elemrendszere hihetetlenül variábilis és ezerarcú.

Kérj ajánlatot e-mailben vagy személyesen bemutatótermünkben!

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Tovább

Ghia dohányzóasztal

Újdonság
Tovább

New Order moduláris polcrendszer

Tovább

Off forgószék csillaglábbal

Tovább

Off görgős irodai forgószék