Mobili Mania

Őszi újdonságok

Őszi újdonságok

Az ősz beköszöntével sorra érkeznek a friss őszi kollekciók legújabb darabjai. Hírlevelünkben kedvenc dán gyártóink közül az &tradition és a Hay újdonságait mutatjuk be nagy örömmel, melyek közül egy-egy darab nemsokára bemutatótermünkben is megtekinthető lesz.

Pastis kollekció

Julien Renault francia tervező álmodta meg ezt az igazán időtálló együttest a Hay számára.

A termékek az időtlenség jegyében hajlított fából, klasszikus vonalvezetéssel és kézi munkával készültek. Mindemellett számos friss színben elérhetőek, így bármilyen térben megállják a helyüket. Magas minőségük megengedi, hogy mind otthoni, mind nagy forgalmú, közületi térben felhasználásra kerüljenek.

Modularitás és variabilitás

Nincs könnyű dolga a gyártóknak minden tavasszal és ősszel újdonságokkal előrukkolni, és tudjuk, hogy valójában nincs új a nap alatt. Mégis a Hay nagyon megörvendeztetett bennünket az új, moduláris és multifunkcionális fali polcrendszerével. A Pier névre keresztelt rendszer, a neves francia tervezőpáros, Ronan & Erwan Bouroullec munkája. A letisztult formavilág és a vagány választható színek teszik különlegessé, otthonunk bármely helyiségében hasznát vehetjük.

Raku

Nem titkoljuk, hogy Sebastian Herkner az egyik személyes kedvencünk a kortárs sztártervezők hosszú sorából. Gondolkodásmódja, mellyel a tradicionális értékekből merít és friss mai köntösbe öltözteti őket, rabul ejtette a szívünket. Legújabb darabját a japán kerámiaművészet egyik technikája inspirálta.

A Raku egy ősi japán technika, mely során a mázazott edényeket forrón veszik ki a kemencéből és hideg vízbe vagy hideg levegőre teszik így a hirtelen hőmérsékletváltozás fantasztikus egyedi mázpattanásokat eredményez.

Ezt a mintázatot viseli a kerámia test, mely egy fém burát visel.

Multifunkcionalitás

Manapság a kisbútorok világában elengedhetetlen erény a multifunkcionalitás, hiszen a kisebb alapterületű városi otthonokban egyszerre több funkciót is elláthatnak bizonyos bútordarabok. Ennek az elvárásnak maradéktalanul eleget tesz az &tradition újdonsága a Rotate névre hallgató éjjelszekrény, konyhai vagy fürdőszobai trolley vagy akár irodai irattároló.

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK