Mobili Mania

Pihenő székek és fotelek

Minden fotel egy külön egyéniség

Otthonos, meghitt kis kényelmes zug a lakás bármely pontján, ahol meg tudunk pihenni egy kicsit, meginni egy kávét vagy olvasgatni. Egy kényelmes fotelre mindenkinek szüksége van. Kínálatunkban minden stílushoz és enteriőrhöz találunk megfelelőt. Most bemutatunk néhányat személyes kedvenceink közül.

Az elegancia felett nem jár el az idő / Cassina - Utrecht

Az Utrecht fotelt Gerrit Rietveld 1935-ben tervezte. Ez a gyönyörű szoborszerű geometrikus forma 85 évvel megszületése után is tökéletesen beleilleszkedik bármely kortárs enteriőrbe. A Cassina gyártásában elérhető az eredeti tervek szerinti szövetekkel és többféle élvarással. Az igazi ikonok erejét az idő mutatja meg.

Cassina – Utrecht – Gerrit Rietveld 1935

Örök kedves ölelő forma / Fritz Hansen - Pot

Szintén egy kortalan darab a Fritz Hansen Pot széke, melyet a dán tervező ikon Arne Jacobsen rajzolt az első dán design hotel számára. A formát megőrizve, a komfort fokozatot pedig a mai magasminőség szintjére emelve a szék ismét elérhető a Fritz Hansen gyártásában. Kecses forma, kényelem és egy csipetnyi történelem.

Fritz Hansen – Pot – Arne Jacobsen 1959
A darab bemutatótermünkben elérhető -50% -os kedvezményes áron  245 910 Ft-ért

Fiatal tervező, régi korokat idéző forma / Fritz Hansen - Fred

A Fred nevű szék a kortárs sztártervező Jaime Hayón keze munkája, melyet a Fritz Hansen számára tervezett. A koncepció szerint a szék híd a múlt és a jövő között, az anyaghasználat és a nyitott szerkezet a jelenkor frissességét, míg a lekerekített formák, az ívek pedig a dán design virágkorának formavilágát idézik.

Fritz Hansen – Fred – Jaime Hayón 2019
A darab bemutatótermünkben elérhető -30% -os kedvezményes áron  473 340 Ft-ért

Filigrán, kecses, fiatalos, üde / Muuto - Oslo

Az Oslo Lounge szék Anderssen & Voll tervezőpáros munkája a Muuto számára.Igazi skandináv könnyed formavilág, számtalan színben elérhető. Önálló darabként egy kis helyiségben ugyanannyira megállja a helyét, mint ahogy egy kompozíció tagjaként betölt egy nagyobb teret is.

Muuto – Oslo – Anderssen & Voll 2019

Kerekded és elegáns, igazán nőies / Gubi - Pacha

A Gubi által gyártott Pacha széket a legendás francia tervező Pierre Paulin álmodta meg 1975-ben. Az organikus formájú szék nagyon kényelmes ölelő forma, meghittséget sugároz. A szék számos különleges kárpittal rendelhető, igazán izgalmas darab.

Gubi – Pacha – Pierre Paulin 1975

A legelegánsabb kis bogár / Gubi - Beetle

Szintén a Gubi kínálatában megtalálható Beetle szék, a GamFratesi tervezőpáros által megálmodott lassan ikonikussá váló forma a “bogár” elnevezést kapta.
Az elnevezés a bútor szerkezetére és rétegeire utal, a külső kemény héja, mint a kitinpáncél, körbeveszi a puha és kényelmes belsőt, mindez erős, de filigrán lábakon áll.

Gubi – Beetle Lounge – GamFratesi 2013
A darab bemutatótermünkben elérhető -50%-os kedvezményes áron 336 570 Ft-ért

Férfias elegancia/ Gubi - Masculo

Végezetül hoztunk még egy különleges darabot a Gubitól, hiszen számos említésre méltó terméke van, ahogy a Masculo szék is.  Ahogyan neve is utal rá ez a szék tervezői, a GamFratesi páros szerint is egy férfias darab, mely formájával egy ágaskodó bikát idéz. A szék egyszerre hordozza magában a dán egyszerűséget és eleganciát, valamint az olasz finomságot és játékosságot, így tükrözi tervezői személyiségét, Stine Gamot a dán tervezőnőt és Enrico Fratesit az olasz tervezőt.

Gubi – Masculo Lounge – GamFratesi 2008/2011
A darab, cognac bőr kárpittal bemutatótermünkben elérhető -50%-os kedvezményes áron 375 455 Ft-ért

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Kosárba teszem

Beetle Dining Chair kárpitozott szék – Gubi Sapphire Blue Velvet 420, Matt black base

399,600Ft
Tovább

Beetle fotel

Tovább

Masculo szék / fotel

Tovább

Oslo kanapé / fotel