Mobili Mania

Irány a szabadba

Lassan beköszönt a nyár

Idén nyáron sajnos nem biztos, hogy lesz lehetőségünk sokat utazni, ugyanakkor a bezártság után egyre inkább vágyunk a szabadba. Mindenki hálás lehet, akinek van egy nyaralója, egy kertje vagy akár csak egy pici erkélye. Ahogy egyre jobb idő van és süt a nap, kikívánkozik az ember.
Eheti hírlevelünkben ahhoz gyűjtöttünk ötleteket, hogyan tehetjük otthonossá, hogyan vonhatjuk be a mindennapi életünkbe kertjeinket, teraszainkat.

Kültéri kanapék

A kültéri kanapé kompozíció szinte egy külső nappali funkcióját töltheti be. Egész napokat is eltölthetünk a kényelmes kültéri kanapékban. Szűkebb családi vagy baráti összejövetelekhez is kifejezetten alkalmas és egy pihentető délutáni sziesztához is tökéletes.

Kínálatunkban rendkívül széles skálán mozognak a kültéri ülőgarnitúrák mind stílusát, anyaghasználalát és formavilágát tekintve, mindenki megtalálhatja a számára kedves darabot.

Kültéri étkező garnitúrák

Nyáron a legjobb dolog a teraszon enni, legyen szó egy hatalmas hétvégi családi közös reggeliről vagy egy hétköznap esti gyors vacsoráról. Ha tehetjük, vonjuk be a teraszt a mindennapokba, mert a szabadban töltött idő jót tesz a közérzetünknek. Rendezzük be úgy a teraszunkat, hogy ne legyen hiányérzetünk és szívesen menjünk ki nap mint nap.

Számos berendezési opciót kínálunk a kültéri étkezéshez, legyen szó akár egy kicsike erkélyről akár egy hatalmas teraszról.

Grillek és kiegészítők

Hamár az evésnél tartunk, a szabadtűzön, vagy grillen készült ételek íze utánozhatatlan. Az Eva Solo azokra is gondolt, akiknek csak egy pici erkélyük van, de a grillezés szerelmesei. Nekik ajánljuk az asztali grillt, amivel az élmény ugyanaz, mégis kis helyen is nagyon praktikus.