Mobili Mania

Év eleji újdonságok

Év eleji újdonságok

Dübörög a kiállítási szezon, túl vagyunk a kölni IMM Cologne és a párizsi Maison et Objet vásárokon, nemsokára pedig indulunk Stockholmba.
A legtöbb gyártó már bemutatta újdonságait, ezekből a termékekből készítettünk egy válogatást e heti hírlevelünkben.
Nagy kedvenceinken túl bemutatunk két olyan márkát is, akikkel a közelmúltban léptünk partneri kapcsolatba.

A Fritz Hansen idei újdonságai

A Fritz Hansen újdonságai között megtaláljuk az ikonikus Hangya szék monokróm változatát, mely három fiatalos színben érhető el.
A Kaiser Idell lámpacsaládot egy új taggal bővítette a gyártó. A függeszték visszafogott pasztell színekben kerül gyártásba.
Új székük, az NO2 ülőfelülete úgynevezett cirkuláris műanyagból, azaz teljes mértékben újrahasznosított háztartási hulladékból készül, valamint 100 %-ban újrahasznosítható. Ez a termék egy igazán jó választás környezettudatos tervezés esetén.
Kiegészítők között is találunk újdonságokat. Egyik kedvencünk a gyönyörű fali tükör márvány polcokkal, mely önmagában szoborszerűen betölti a teret.

A String is folyamatosan bővíti kollekcióját

A String idei újdonságai a perforált lemezből készült Pocket polcok, amik kifejezetten jól működnek fürdőszobában és konyhában.
A panelek színskáláját bővítették idén a barna színnel, ami kifejezetten gyönyörű a dió furnér felületekkel kombinálva.
Bővült ezeken túl a bézs kollekció, mostantól minden termék elérhető a finom bézs színben is.

Új kedves partnerünk a Schönbuch

A Schönbuch fiatalos mégis elegáns, termékei funkcionálisak és közben kifinomult, szoborszerű objektek.
Újdonságai között találjuk a Tilda, szobainasként használható puffot, a Revue magazintartót, ami önmagában is egy fali dekoráció és a Geo geometrikus elemekből építkező variálható moduláris tüköröt.
Ezeken túl megtalálhatóak kínálatukban skandináv vonalvezetésű monokróm színekben több funkciós bútorok, mint a Bureau konzolasztal és a Charpai heverő.

Új kedvencünk a Woud

A Woud a skandináv design egyik friss fiatalos képviselője. Gyönyörű fa bútoraik és jól megfogalmazott kiegészítői szinte bármelyik enteriőrben megállják a helyüket.
Újdonságai többek között az Array falra függesztett sideboard, mely kecsesen légies, minden helyiségben jól funkcionáló bútor. A Level daybed, gyönyörű anyagaival egy igazi skandináv bútordarab. A Sentrum asztalka és a Pidestall kaspócsalád szintén több helyiségben és funkcióban használható.