Mobili Mania

Mobili Mania @ S/ALON BUDAPEST

S/ALON Budapest

A legfrissebb trendekkel, rengeteg inspirációval és a design világ neves gyártóinak termékeivel várja az enteriőr design szerelmeseit a S/ALON BUDAPEST 2019. szeptember 20-22. között a Budapest Arénában.

Az idén másodszorra megrendezésre kerülő lakástrend kiállításon több mint 100 stand várja a látogatókat. Ha éppen saját otthonodat tervezgeted, vagy egyszerűen csak életed része a design, akkor ez a program neked szól.

Gyertek és találkozzunk a 8C Standon!
http://salonbudapest.hu/

Időtálló darabok

Hiszünk abban, hogy vannak olyan tárgyak amelyek végigkísérik életünket, történetük van egészen a tervezőasztaltól a mi életünk végéig. Ez a design. Mi hiszünk a történetekben és a kiváló minőségben, ezért jó szívvel adjuk ezeket a tárgyakat vásárlóink kezébe.

Halhatatlan szépség

A bennünket körülvevő tárgyakat megválaszthatjuk az aktuális trendeknek megfelelően, de egy valódi design termék túlmutat a szezonális divaton. Mi azokat a formákat és anyagokat kedveljük, amik enteriőrtől és az idő múlásától függetlenül mindig szépek. Kiállított bútoraink és kiegészítőink ezt az örök értéket képviselik.

Kiállítási kedvezmény

A kiállítás ideje alatt a kiállított gyártók termékeire -10% kedvezményt biztosítunk.