Mobili Mania

Spanyol ráadás – Spanyol design bútorok II.

Spanyol ráadás

A nyár és a kánikula jegyében folytatjuk virtuális mediterrán utazásunkat és összeállításunkban további kedvenc spanyol partnereink kínálatából készítettünk válogatásokat. A spanyolok nem csak az élet élvezetéhez, de a laza és színes, mégis kifinomult bútorokhoz is nagyon értenek. Bemutatjuk a Treku, Punt, Ondarreta és az LZF termékeit.

Természetes anyagok a középpontban: Treku és LZF

A Treku bútorai elsősorban a tárolásban nyújtanak segítséget, számtalan módon variálható komódjaival és fali tároló rendszereivel. A három kollekció elemei valódi személyre szabott és stílusos tárolási lehetőséget nyújtanak, hiszen 21 választható felület és számtalan választható funkció közül választva állíthatjuk össze bútorunkat.
Természetes anyagok és finom, precíz megmunkálás jellemzi az LZF lámpákat, melyek hajlított fafurnér lemezekből készülnek kézi megmunkálással.

1. Treku – Lauki polcrendszer, 2. LZF – Nut lámpa, 3. LZF – Aghata lámpa, 4.LZF –  Mini Mikado lámpa 5.Treku – Aura Sideboard, 6.Treku – Ari étkezőasztal 7. LZF – Poppy lámpa 8.Treku – Aura komód, 9. Treku – Aura komód

Ondarreta és Punt

Letisztultság és tökéletesen kidolgozott részletek, elegáns anyagok és hangsúlyos felületek, minimalista formavilág, ez a Punt. Termékpalettáján elsősorban a komódok és polcrendszerek kapnak központi helyet, de minden más bútor típust is megtalálunk kínálatában.
Az Ondaretta pedig a friss, fiatalos formák és színek képviselője. Portfóliójában található termékek magukban hordozzák a tradicionális kézműves mesterség finomságát, valamint a sorozatgyártás adta előnyöket. Bútoraikat finom vonalvezetés, minőségi anyaghasználat jellemzi.

1.Ondarreta – Bai székl, 2/1. Punt – Stockholm íróasztal, 2/2. Punt – Mava szék, 3. Ondarreta – Lana szék 4. Punt – Slats alacsony bútor, 5/1. Punt – Literatura Open könyvespolc 5/2. Punt – Breda fotel 5/3. Punt – Stockholm dohányzóasztal, 6. Punt – Stockholm kisasztal, 7.Punt – Stockholm sideboard 8. Punt – Literatura Open sideboard