Mobili Mania

Őszi fények

Meghitt őszi fények

Ősszel, ahogy hosszabbodnak a sötét, hideg esték, egyre jobban vágyunk a meleg fényekre, ezeket gyertyák segítségével becsempészhetjük minden helyiségbe! Vegyünk egy forró fürdőt és gyújtsunk hozzá mécseseket, vagy díszítsük nappalinkat és étkezőnket elegáns, hosszú szálú gyertyákkal. A hálószobában pedig illatgyertyák kellemes illata segíthet ellazulni és pihenni egy fáradt nap után.
Mi minden lehetőségre kínálunk megoldást termékválasztékunkból.

A képösszeállításban szereplő termékek:
Normann Coppenhagen – Heima gyertyatartó, byLassen – Kubus gyertyatartó, Stelton gyertyatartó és adventi koszorú, Republic of Fritz Hansen™ – Candelholder termékcsalád

Őszi illatok

A dán illatkészítő cég, a Skandinavisk sokféle hangulat megidézéséhez alkotta meg különleges illatgyertyáit és diffúzereit. Az illatok olyan fantázianeveket kaptak mint a boldogság, az északi fény, a szerelem vagy a skandináv erdő. Ezek az illatok valóban képesek elvarázsolni bennünket nemes egyszerűségükkel.

Megérkezett a Designers Guild őszi kollekciója

Megérkeztek bemutatótermünkbe a Designers Guild legfrissebb kollekciójának darabjai. A Christian Lacroix díszpárnák egyszerűen zseniálisak, mint mindig. Válogatásunkban szerepelnek olyan örök darabok is, melyek a bársony eleganciájával minden enteriőrben megállják a helyüket.