Mobili Mania

Hírek az Orgatec kiállításról

Múlt héten a kölni Orgatec vásáron jártunk, ahol meglátogattuk partnereink standját, valamint új gyártókkal építettünk ki kapcsolatot. A kétévente megrendezésre kerülő vásár fókuszában az irodai bútorok és belsőépítészeti megoldások állnak. Az egyhetes vásáron a látogatók megismerhették a legújabb trendeket, bútorokat, akusztikus megoldásokat valamint térkialakításokat. A kiállítók termékei a home office otthoni kényelmes bútoraitól kezdve egészen a több ezer négyzetméteres coworking irodák multifunkciós kialakítására is a legkülönfélébb megoldásokat kínálják.

A vásár a mi szemüvegünkön keresztül

A Republic of Fritz Hansen™ csodás kiállítóterében a legújabb bútoruk, a Plenum™ magas háttámlás szófa kapott központi szerepet. Ugyanakkor a standjukon különféle közösségi terek kialakítására láthattunk inspirációt kezdve a kávézók, éttermek belső tereitől, egészen a tárgyalótermek kialakításáig.

A Muuto standján különféle enteriőr részletek harmonikus bája varázsolta el a látogatókat. Termékeik igazi új perspektívát hoznak mind a dán bútorgyártás, mind a kortárs közösségi terek berendezése terén. Személyes kedvencünk az új Beam asztali lámpájuk, mely egyedülálló módon egyszerre világítja meg az enteriőrt és a munkafelületet, hála kétoldali kialakításának.

A Normann Copenhagen grandiózus standja nagy hatást gyakorolt ránk. Bútoraik, lámpáik és kiegészítőik széles skáláját mutatták be, miközben különféle enteriőrök kialakítására nyújtottak gyönyörű inspirációkat. Termékeik egyaránt alkalmasak magánlakások, éttermek, irodák, recepciók, valamint előterek berendezésére.

Az Orgatec vásár lehetőséget biztosított megismerni gyártóink legújabb termékeit, új megoldásait, valamint új bútorgyártókat fedeztünk fel, melyek a jövőben portfóliónk részeivé válnak.
Munkahelyek kialakítása kapcsán keressenek bizalommal bennünket! 🙂