Mobili Mania

Back To School II.

Készülünk a szeptemberre

Bár kollégáink még a nyári szabadságukat töltik és bemutatótermünk jelenleg zárva tart, nem hagyjuk kedves vásárlóinkat olvasnivaló nélkül.
Közeledünk augusztus 20-hoz, ami nem csak azt jelenti, hogy lassan kiürül a Balaton, hanem azt is, hogy gondolatban már mindenkit foglalkoztat az új tanév kezdete.
Ezzel a termék összeállításunkkal szeretnénk megkönnyíteni ezt az időszakot az iskolakezdők számára.

Asztali rendszerező

A Muuto The Arrange Desktop Series névre hallgató asztali rendszerezője praktikus, esztétikus és variálható.
Mint ahogy a Muuto-tól már megszokhattuk, ez a termék is a fenntarthatóság jegyében készült. A négy-részes szett alsó három eleme 93%-ban újrahasznosított műanyagból készült, felső része pedig elérhető parafa és alumínium változatban is.
Bemutatótermünkben néhány darab azonnal elvihető.

Montana gyermek és ifjúsági bútorok

A Montana megoldást nyújt a lakás minden helyiségének bebútorozására, beleértve a gyerkőcök és a kiskamaszok birodalmát is. Harminchat csodálatos színben elérhető, hihetetlenül variábilis tárolórendszerük, íróasztalaik és falipolcaik megoldást nyújtanak a gyerekszoba kialakításának minden kihívására.

Gyere el bemutatótermünkbe és nézd meg a kiállított tárolórendszert, valamint a gyönyörű színmintákat!

Játékos tárolás

Michel Charlot 2016-ban tervezte ezt a mesefilmek világából inspirálódott különleges asztali rendszerező családot, a Vitra számára. Tagjai valóban kis mesefilm figurákhoz, vagy postmodern szobrokhoz hasonlító organikus tárgyak.
Az O-Tidy, S-Tidy és Rotary Tray névre hallgató kiegészítők nagyon praktikusak és hat különböző színben is elérhetőek, így szinte minden enteriőrben megállják a helyüket.

Egy-egy darab bemutatótermünkből azonnal elvihető.

Asztali lámpák

A tökéletes íróasztali munkakörnyezet megteremtéséhez elengedhetetlen a megfelelő fényforrás kiválasztása. Bemutatótermünkben számos asztali lámpa elérhető, így bárki könnyedén megtalálja a leginkább otthonába illő darabot.
Ha prémium kategóriás, elegáns design ikonra vágyunk, akkor az 1936-ban tervezett Kaiser Idell lámpát javasoljuk. Ha egy letisztult, fiatalos, modern darabot szeretnénk, akkor a Muuto Tip lámpa a legjobb választás. Ha a praktikusság mellett a felxibilitás is fontos szempont, akkor a Normann Coppenhagen Flow lámpája a tökéletes megoldás.