Mobili Mania

Újdonságok

Újdonságok

Amikor a világ még nem állt a feje tetején az április a szakma egyik kedvenc hónapja volt, ebben a hónapban szokták megrendezni a Salon del Mobile, legnagyobb szakmai vásárt Milánóban, ahol a legtöbb gyártó bemutatja újdonságait. Újdonságokról számolunk be most is, hiszen a kreativitás és alkotás nem állt meg, így gyártóink sorra értesítenek minket újdonságaikról . A Milánói vásár pedig idén ünnepelni 60. születésnapját, ezért reméljük hogy a közeljövőben mégis megrendezésre kerül az ünnepi rendezvénysorozat.

A Fritz Hansen régóta várt újdonságai

Őszintén mondhatjuk, hogy egy régóta várt hírrel örvendeztetett meg minket a Fritz Hansen. Ikonikus bútorait mostantól fekete és egyéb más árnyalatú felületkezelt lábbal is megvásárolhatjuk, ezáltal pedig jobban illeszthetjük más fekete kontúros bútorokkal.
Az Egg chairt és a Swan lounge chairt Arne Jacobsen tervezte a SAS Royal hotel számára 1958-ban. Az ikonikus fotelek több évtizede elérhetők a Fritz Hansen kínálatában, idén pedig ötféle új porfestett lábbal is rendelhetővé váltak, a hagyományos krómozott láb mellett.
A matt aluminium, fekete, meleg-szürke, ezüst-szürke és bronz színek frissítik fel a jól ismert formákat, így könnyen kombinálhatóvá válnak más bútorokkal és jobban illeszkednek napjaink élettereibe.

Eva Solo Új színek

Minden tavasszal és ősszel izgatottan várjuk az Eva Solo új színeit. Idén is megérkezett a tavaszi kollekció, mely az Év Pantone színeire reflektálva az úgynevezett Lemondrop és a Taupe lett. A finom halványsárga, illetve a barna és a szürke határán táncoló taupe harmonikusan egészítik ki egymást. A két szín magában hordozza a tavasz üdeségét és a meleg szürke stabilitását, mindkét szín kellemes melegséget sugároz. Várunk a bemutatótermünkben minden kedves érdeklődőt.

1. Eva Solo – To Go Cup
2. Eva Solo – Glass Drinking Bottle
3. Eva Solo – Backpack Drinking Bottle
4. Eva Solo – Urban Thermo Flask
5. Eva Solo – Fridge Carafe
6. Eva Solo – Lungo Tumbler
7. Eva Solo – Vacuum Jug
8. Eva Solo – Vacuum Jug

1. Eva Solo – Lungo Tumbler
2. Eva Solo – Thermo Coffee Cup
3. Eva Solo – Glass Drinking Bottle
4. Eva Solo – Drinking Bottle
5. Eva Solo – Fridge Carafe
6. Eva Solo – Vacuum Jug
7. Eva Solo – Vacuum Jug

&tradition Collect kaspó család

Az &tradition a Space Copenhagen tervezőpárossal együttműködve új méretekkel és színekkel egészítette ki a már jól bevált Collect Planter kollekcióját. A kifinomult szépségű kaspók minden darabja kézzel készül, betonból öntve és  csiszolva. Külső felületük matt, a belső pedig lakkozott, ami strapabíróbbá teszi őket.
Kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmasak, de nem fagyállóak, így télre érdemes beköltöztetni őket a növényeinkkel együtt.
Az elérhető színek harmonikusan kombinálhatók egymással, így a négy különböző méretnek köszönhetően az összes növényünkhöz megtalálhatjuk a megfelelőt.

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

Sold out
Tovább

Cafe Latte pohár szett – 2 db, Lemon drop

11,978Ft
Kosárba teszem

Collect SC69 kaspó, Slate

9,650Ft
Sold out
Tovább

Collect SC70 kaspó, Silver

13,200Ft
Sold out
Tovább

Lungo pohár szett – 2 db, Lemon drop

6,789Ft