Mobili Mania

Karácsonyi termékkínálatunk

Karácsonyi dekoráció a Stelton kínálatában

A Stelton, Nordentoft & Secher Kau által megálmodott, Nordic Mini karácsonyi kollekciója időtlen szépséget csempész az ünnepi dekorációba. A karácsonyfadíszek három fő szimbólumot jelenítenek meg, melyek réz és kerámia változatban is elérhetők.

Christina Halskov & Hanne Dalsgaard tervezőpáros különleges, szálcsiszolt sárgaréz kollekciója a karácsonyi tradíciót kombinálja a modern megjelenéssel. A Stelton Tangle kollekciójával egy kis fénnyel díszíthetjük karácsonyfánkat, ablakunkat vagy akár az ünnepi asztalunkat.

A Tangle sárgaréz karácsonyfadíszek három változatban érhetők el. A tölcsér alakú, a szív formájú és a gömb alakú díszek gyönyörű, minimalista, de egyben elegáns dekorációi az ünnepnek A díszek meghitt, elegáns hangulatot teremtenek a lakás bármely pontján.

Minimalizmus kedvelőinek - dekoráció a byLassen kínálatából

A byLassen termékei tökéletesek a karácsonyi dekoráció elkészítéséhez. A Kubus gyertyatartó segítségével modern, minimalista adventi koszorút alkothatunk, Kubus bowl és Centerpiece darabok pedig gyönyörű asztaldíszek alapjául szolgálhatnak.
Ha élő mini karácsonyfát állítunk, ahhoz megfelelő lehet a Kubus pot, a meghitt gyertyafényeknek pedig a Light’in terméket ajánljuk.
Tényleg mindenre gondoltunk:)

Karácsonyfa díszek az Alessi kínálatában

A Marcello Jori által tervezett Le Palle Presepe kollekció a betlehemezés és a karácsonyfa állítás hagyományát ötvözi. A betlehemi történet szereplői kézzel festett üveggömbökön jelennek meg, melyekkel egy egészen különleges hangulatú karácsonyfát öltöztethetünk fel.
A teljes színes kollekció elérhető bemutatótermünkben.