Mobili Mania

Terasz variációk

Terasz, mint második nappali

Amint tartósan húsz fok fölé emelkedik a hőmérséklet, tulajdonképpen kiköltözhetünk a teraszra. Egy megfelelően berendezett teraszon vagy erkélyen nagyon hangulatos elkölteni az ebédet, vacsorát vagy csak üldögélni esténként egy-egy pohár bor és gyertyafény társaságában. Ráadásul idén nem tudunk annyit utazni mint máskor, ez arra buzdít minket, hogy a közvetlen környezetünket tegyük minél kényelmesebbé, hangulatosabbá. Eheti hírlevelünkben olyan stílus összeállításokat mutatunk be kínálatunkból, amelyek bármilyen teraszon megállják a helyüket. Hosszú még a nyár, most még átgondolhatjuk és megrendelhetjük a terasz bútorokat és kiegészítőket, hogy a nyár további részében élvezhessük kényelmes teraszunkat.

Bohém természetközeliség

Bohém eklektika, laza multifunkcionalitás, fiatalos kényelem. Ezekkel a szavakkal jellemezhetjük ezt az összeállítást, melynek elemei külön-külön és együtt is megállják a helyüket akár egy kisebb teraszon is. Fontos szereplői a kaspók, a kültéri lámpák és a madár etetők, ettől lesz teljes a természetközeliség és a meghitt hangulat. Személyes kedvencünk a Nanimarquina Jaime Hayon csodálatos grafikájával mintázott új kültéri szőnyege.

1.Gandia Blasco – Aram kisasztal, 2. Andreu World – Trenza lounge fotel,
3. &tradition – Collect kaspók, 4. Gandia Blasco – Sail pouf ,
5. Eva Solo –  Madáretető kalitka, 6. Eva Solo –  Tube Madáretető ,
7. Gloster – Ambient Mesh kültéri állólámpa, 8. Gloster – Ambient Mesh kültéri kislámpa,
9. Andreu World – Trenza lounge napozóágy, 10. Nanimarquina – Silhouette kültéri szőnyeg

Városi oázis

Következő összeállításunkat egy klasszikusan városi környezetbe képzeltük el, a környező beton felületeket puhítottuk kényelmes tömbszerű kültéri kárpitozott bútorokkal, kültéri szőnyeggel és különböző funkciójú lámpásokkal.Kaspókba ültetett növényekkel pedig, saját városon belüli oázist hozhatunk létre. Ebben a környezetben ideális lenne egy baráti grillezés, melynek főszereplője lehet az Eva Solo félgömb formájú grillje.

1. Menu -Wire kaspó, kicsi, 2. Menu -Wire kaspó, közepes,
3. Menu -Wire olajmécses,4. Kristalia – Brioni fotel,
5. Menu – Carry vezeték nélküli lámpa,
6. Lapalma – Jey asztalka, 7. Kristalia – Brioni kanapé,
8. Kristalia – Degree kisasztal,
9. Kristalia – Brioni Puff, 10. Kristalia – Mustache szőnyeg, 11. Eva Solo – Globe grill

Safari életérzés

Tűző napsütés, libbenő árnyékolók, szőnyegen, matracokon és párnákon való heverészés. Kaktuszokkal és aloe verákkal, kényelmes párnázatú kanapékkal és bőr karfákkal idézzük meg a szafari hangulatát. A fonott lámpások minden exteriőrnek utánozhatatlan hangulatot kölcsönöznek. Ehhez a stílushoz kifejezetten ajánljuk az Emu és a Gan Rugs termékeit.

1.Gloster – Ambient Nest, 2. Emu  – Terramare fotel,
3. Gloster – Blow kisasztal, 4. Emu – Terramare kanapé,
5. Designers Guild – Kültéri szövetek 6. Gan Rugs – Garden Layers kültéri szőnyeg,
7. Gan Rugs – Garden Layers kültéri díszpárnák,
8. Gan Rugs – Garden Layers kültéri matrac,