Mobili Mania

Stílusos rendszerezés

Új év. Új kezdet. Új lehetőségek.

Az új év kezdetén sokunkban megfogalmazódnak célok arról, hogy mostantól mi mindent fogunk másként, jobban csinálni. Sokan selejtezünk, pakolunk, nagytakarítunk. A fizikai rendszerezés is egy módja annak, hogy rendezzük a környezetünket és gondolatainkat.
Épp ezért, most olyan polcrendszereket ajánlunk kínálatunkból, melyek moduláris rendszerüknek köszönhetően teljesen egyedi igényekre szabhatóak, így minden helyiségben, illetve számtalan funkcióban megállják a helyüket.

MUUTO

A Muuto Stacked moduláris rendszeréből számos összeállítás létrehozható.
A különféle elemekből bármilyen méretű és formájú kompozíciót készíthetünk, melyek falra szerelve, lebegőpolcként, vagy akár lábra szerelve a térbe is állíthatjuk őket. Mivel elemrendszere nagyon változatos mind méretben, mind anyag- és színhasználatban, ezért valóban személyre szabott tárolórendszerek építésére van lehetőségünk. Minden elem nyitott és zárt verzióban is rendelhető, ezzel tovább szélesítve a választható funkciók skáláját.
A legmegfelelőbb összeállítás kiválasztásában szívesen segítünk.

STRING

A String polcrendszer az ’50-es évek óta nyújt megoldást mindenféle dekoratív tárolásra. A folyamatosan bővülő funkcionális elemek és választható anyagok széles választéka lehetővé teszi, hogy otthonunk vagy akár irodánk bármely helyiségében használjuk.

MONTANA

A Montana bútorai óriási variabilitást kínál, számtalan színben és sokféle választható funkcióval.
A Montana Modular System rendszere 45 féle színben elérhető 36 különféle méretű alap elemből áll, melyek 5 féle szerkezeti kialakítással rendelhetőek. Épp ezért a kialakítható kompozíciók száma végtelen. A bútorok kiegészítő elemeiknek köszönhetően bármely térben megállják a helyüket, legyen szó irodáról, nappaliról vagy akár konyháról.
Legújabb termékcsaládjuk a Free Standing Shelving System, mely szintén számos változatban elérhető, dekoratív megjelenésének és szerkezetének köszönhetően nagy terekben akár térelválasztó funkcióval is felruházható.