Mobili Mania

Vendégünk Sebastian Herkner

Már hagyomány, hogy a Design Hét Budapest keretein belül neves tervezőket látunk vendégül bemutatótermünkben, akik személyes történeteiken keresztül mesélnek nekünk munkájukról és az általuk tervezett tárgyakról.
Idén októberben a német design kiemelkedő fiatal tehetsége, Sebastian Herkner lesz vendégünk.

Sebastian Herkner munkáiban az anyaghasználat, a funkció és a részletek gondos kidolgozása különös jelentőséggel bír. Tárgyaiban különféle társadalmi és kulturális karakterek tükröződnek vissza. A hagyományos kézműves technikák és a legmodernebb technológiák, valamint anyagok keveredéséből új, művészi értékkel rendelkező tárgyak születnek meg. Ismerd meg a német designer lenyűgöző munkáit személyes előadásának keretében!

Az előadás angol nyelvű.

A rendezvényen való részvétel regisztrációhoz kötött! (maximális létszám:100 fő)
Részvételi szándékát az info@mobilimania.hu címre várjuk!

Programunk a Design Hét Budapest eseménysorozat hivatalos része.

Sebastian Herkner

Sebastian Herkner 1981-ben született Bad Mergentheimben. Már az Offenbach Design Academyn végzett tanulmányai alatt is olyan tárgyak és bútorok tervezésére fókuszált, melyekben számos kulturális kontextus fonódik egybe. Az új technológiákat a tradicionális kézművességgel kombinálja ezzel egyszerre emeli ki az anyagok szépségét, valamint a kis részletek felé irányítja a figyelmet. Herkner 2006-ban alapította meg saját design stúdióját. Munkáit számos kimagasló design bútorgyártó forgalmazza, mint ClassiCon, laCividina, &tradition, Cappellini, Dedon, Fontana Arte, Moroso, Pulpo, Thonet és Wittmann.

Kínálatunkban található munkái

Sebastian Herkner gyönyörű bútorai és kiegészítői elérhetőek a kínálatunkban . A laCividinának tervezett Soave szófa és kanapé családot a tavalyi milánói kiállításon mutatták be nagy sikerrel. A ClassiCon által forgalmazott BellTable mára már design klasszikus lett. Az &tradition Tricolore vázái az üvegmesterség kimagaslóan szép darabjai, melyek különlegessége a színek és fények játékos kombinációjában rejlik.

A termékek megtekinthetőek bemutatótermünkben a október 9-től.