Mobili Mania

Fókuszban a kültéri bútorok

Termék ajánlatunk: 1. Viteo – Kültéri moduláris konyha, 2. Eva Solo – Asztali grill, 3. Eva Solo – Grill szett, 4. Andreu World – Trenza nyugágy, 5. Vondom – Növénykaspó, 6. Eva Solo – Lámpás, 7. Eva Solo – MyFlavour Carafe, 8. Alias – Dehors kültéri fotel, 9. Varaschin – Emma kültéri ülőgarnitúra

Lassacskán megérkezik a várva várt tavasz és ezzel együtt a lehetőség, hogy a hosszú tél után egyre több időt töltsünk a szabadban. Egy-egy hosszú munkanap után vagy a hétvégéken jól esik kertünkben, teraszunkon, esetleg erkélyünkön pihenni vagy barátainkkal, családunkkal vacsorázni. Az alábbiakban ehhez nyújtunk egy kis inspirációt partner cégeink kínálatából.

Kültéri szőnyegek széles választéka

A GAN Rugs Garden Layers kollekcióját az indiai építészet harmóniája és kifinomultsága ihlette. A kültéri kollekció darabjai nyugalmat árasztanak, pihenésre és kikapcsolódásra invitálnak. Ideális választás lehet lakásunk enteriőrjében is!

Elegáns bútorok a Gandia Blasco kínálatában

Míg a GAN Rugs szőnyegei és puffjai a szabadabb szellemű kertekben és teraszokon találják meg a helyüket, addig a cégcsalád másik ága, a Gandia Blasco termékeivel számtalan választást kínál a kifinomult és elegáns otthonok kültereibe.